Bedrijven

Voor een spectaculair bedrijfsuitje of evenement bent u bij Sport & Event Center Beusichem aan het juiste adres. Centraal gelegen in het hart van Nederland en vlak naast de A2 is Sport & Event Center goed bereikbaar. Er is ruime parkeergelegenheid en parkeren is gratis.

Events

Naast sportieve activiteiten voor een bedrijfsuitje biedt Sport & Event Center ook de ruimte om een evenement te organiseren. Tevens kunt u er vergaderen en/of een op maat gemaakte training geven. Een flipover, een beamer en WI-FI zijn aanwezig. Aan onze ruime bar zijn koffie, thee en alle populaire frisdranken en snacks verkrijgbaar. Indien gewenst verzorgen wij op onze locatie een ontbijt, lunch en/of diner in de vorm van barbecue of volledig verzorgd buffet. Heeft u een ander idee? Vraag naar de mogelijkheden! Wij maken graag een maatwerk offerte voor u.

Overzicht ruimtes

Voor het organiseren van een event hebben wij verschillende ruimtes tot onze beschikking. Onderstaand volgt een overzicht van een aantal ruimtes die Sport & Event Center Beusichem tot haar beschikking heeft.

Sfeervolle serre

serre-buiten

Bar Bowling

bowling-bar

Feestlocatie Bowling

foto-bowling-feestlocatie

Wij zijn iedere dag geopend!

Maandag t/m donderdag 08:30 - 23:00
vrijdag & zaterdag 08:30 - 00:00
Zondag 08:30 - 23:00

Mogelijkheden

  • Vergaderingen, creatieve sessies, trainingen ern workshops
  • Catering of evenement op locatie
  • Bedrijfsuitje

Arrangementen

Familie Deal
Bowlen & Homping

Bekijk meer arrangementen

Reserveren   Route